Stichting Fair Chance Nepal is een jonge, ambitieuze non-profit organisatie met als doel kansarme kinderen in Nepal een eerlijke kans op een mooie toekomst te bieden. Die toekomst begint volgens ons met scholing. Veel kinderen in Nepal worden geboren in grote armoede. Met behulp van sponsoren helpen wij kinderen door hun scholing te financieren. Door de kleinschaligheid van ons project en de uitsluitend vrijwillige inzet, zowel in Nederland als Nepal, houden wij onze kosten beperkt tot een minimum. We houden onze sponsoren betrokken en op de hoogte van onze ontwikkelingen door het versturen van nieuwsbrieven en e-mails, en het plaatsen van weblogs op onze website.

Afscheid

Thank-You-1-500x408

Beste sponsoren, voormalig sponsoren, vrijwilligers en vrienden van de stichting,

Stichting Fair Chance gaat stoppen. Ga hierboven naar Media > Laatste Nieuwsbrief om het hele bericht te lezen.

Opbouwen, maar hoe?

08 Completed-School

De initiatieven om geld op te halen voor Fair Chance schieten als paddestoelen uit de grond. Wij zijn enorm blij met het enthousiasme waarmee mensen reageren. Stroopwafels verkopen, sponsorlopen, collectes bij kerken, verenigingen en familiedagen… Alles wordt uit de kast getrokken om geld in te zamelen! Maar wat zijn wij daar nu mee van plan? Daarover hieronder meer! Lees verder

Sangachowk

Gebouwen liggen in puin

Het is 18 dagen sinds de verwoestende aardbeving. In Sangachowk, het dorp waar Umesh woont en Fair Chance al jaren enkele kinderen naar school helpt, ligt alles in puin. Het dorp ligt in Sindupalchowk. Dit gebied is zwaar getroffen. Tot nu toe is er alleen maar rijst en een kilo suiker gebracht. Voor water en onderdak zijn de dorpelingen op elkaar aangewezen.

Lees verder